Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Matador u Beogradu 26. februara

DJ Matador u Beogradu 26. februara

Jedna od najvećih tehno DJ zvezda današnjice, irski DJ i producent Matador, dolazi u Beograd u petak, 26. februara.

U Hangaru kod Luke Beograd sa njim će nastupiti naša tehno princeza Lea Dobričić, doajen tehno scene Marko Milosavljević, kao i ekipa u usponu – DBDZ.

Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, rođen je u Dablinu gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima, sve vreme pažljivo planirajući sledeći veliki korak.

Za samo tri godine, ovaj momak izborio je svoj put do samog vrha svetske DJ scene, u čemu mu je dosta pomogla etiketa „Minus“ slavnog Richie Hawtina. Zajedno sa ostalim izvođačima na „Minus“ labelu, Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima na svetu, a rezidentura u klubu „Space“ na Ibici bila je logičan nastavak silovitog zamaha u karijeri ovog talentovanog Irca.

Sledi EP „Spooks“ i nekoliko primećenih remiksa, koje Matadoru donose širu publiku, a za sve to vreme – ovaj momak pažljivo uvodi novine u svoj live show, dodajući semplere, midi kontrolere i razne efekte koji su na pravi način preneli njegovu inovativnu prirodu i na DJ set.

Prava šansa za svetski uspeh stigla uz Enter, party brend koji je Matadoru doneo nastupe od Brikstona i Amsterdama, pa sve do Los Anđelesa i Majamija. Godine 2014. proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici, a tokom 2015. sledi veliki broj nastupa koji potvrđuju ovu titulu.

Ova godina biće još aktivnija za Gavina, koji je nedavno najavio da pokreće sopstvenu izdavačku kuću „Rukus“, a prva objavljena traka sadrži vokale čikaške legende Felixa da Housecata.

Ovo će biti prvi put da Matador gostuje u Beogradu, a drugi put u Srbiji posle nastupa na Exit festivalu 2013. godine.

Do ponedeljka u prodaji su ulaznice po promo ceni od 800 RSD. Za one koji žele da u ovom spektaklu uživaju iz udobnijeg aranžmana, u prodaju su puštene i VIP karte po ceni od 1500 RSD. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.