Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Mi biramo Mango haljine!
Mango - repriza i doček Nove godine

Mi biramo Mango haljine!

A sad repriza i pripreme za onaj pravi doček Nove godine! A tu je Mango.

Prepoznatljiv je po klasičnoj odeći ali i ekstravagantnoj, efektnoj. Ukoliko ne volite klasične stvari za reprizu ili doček, predlažemo vam haljine efektnih boja, šljašteće, duge, kraće, bez ili sa rukavima.

U toku su novogodišnji popusti što je odlična prilika da kupite i nešto što ste inače planirali, pored poklona dragim osobama i toalete za doček.

MangoMango

Pamučne haljine i haljine od trikotaže su idealne za doček Nove godine pored kamina u društvu prijatelja dok ispijate omiljeno vino. Odaberite razdeljak na sredini, pustite kosu i obujte gležnjače – kao što Mango predlaže. Pored haljina, nude i kombinezone. Ovako sveden kombinezon je odličan za pomenutu priliku ali i za luksuzni ambijent zajedno sa atraktivnim statement nakitom.

Asimetrične haljine su i dalje moderne, pruge takođe. Kako je hladnije, biraju se drugačiji – deblji materijali poput pliša. Za one koji vole boho stil, odabraće haljinu sa karakterističnim printom koju najčešće krasi kaiš i V dekolte.

Mango Mango

Kada nas mrzi da razmišljamo i kombinujemo boje, uklapamo, najčešće biramo crnu haljinu. Ona je uvek dobar izbor. Ukoliko je jednostavna, detalji su poželjni. Pazite da ne pređete granicu ukusa i mere. Mango predlaže i dugu belu haljinu. Kako ne bi podsećali na mladu, odaberite kaiš u drugoj boji. Dobar je odabir crnog kaiša (pojasa, trake). Zlatni ili srebrni detalji su takođe poželjni.

Izaberite crvenu haljinu i bićete primećeni. Ističe figuru i atraktivna je. Pored crvene, srebrna je i te kako dobar izbor ali i kombinacija zlatne i crne. ∗ Dunja Style ∗

Mango Mango