Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » New Yorker: Pedeset nijansi braon boje

New Yorker: Pedeset nijansi braon boje

Boja klasike. Predlažu je mnogi poznati brendovi koji su je koristili prilikom stvaranja novih kolekcija: Christian Dior, Anthoni Vaccarella, Michael Kors, Gucci, Marni i drugi.

Predlažemo vam kupovinu pristupačnijih braon komada. Sada smo se opredelili za New Yorker i pogledali šta oni imaju u braon boji.

New Yorker: Pedeset nijansi braon boje

Braon boju najčešće vezujemo za starije osobe. Kako odrastamo, shvatamo da je u pitanju klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Čokoladni tonovi mogu biti interesantni i samo u detaljima.

New Yorker: Pedeset nijansi braon boje

Ukoliko imate omiljeni komad i to braon boje, pošaljite nam na mail: dunjastyle@yahoo.com sa naznakom o kojem brendu se radi, imenom i prezimenom i mi ćemo fotografije objaviti u rubrici: Dunja Style o modi. Možete koristiti na instagramu i twitteru hushtag: #dunjastyleomodi sa naznakom: Pedeset nijansi braon boje. Fotografije pravilno obeležene takođe dolaze u obzir. Fotografije možete postavljati i slati do 8. januara.

Napomena: na vama je da li ćete fotografisati samo odevne komade, slati nam vaše selfije ili prave editorijale.  ∗ Dunja Style ∗

(Sve fotografije: instagram, www.newyorkerpr.com)

New Yorker: Pedeset nijansi braon boje New Yorker: Pedeset nijansi braon boje New Yorker: Pedeset nijansi braon boje New Yorker: Pedeset nijansi braon boje New Yorker: Pedeset nijansi braon boje