Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Noć zaljubljenih „Mi jesmo anđeli“ na Dedinju

Noć zaljubljenih „Mi jesmo anđeli“ na Dedinju

Najveća kućna žurka za Noć zaljubljenih, 13. februara, nosi naziv „Mi jesmo anđeli“.

Pravi uvod u Dan zaljubljenih svojim zavodljivim DJ setovima daće ekipa pravih gradskih faca na čelu sa Žikom Todorovićem i Urošem Đurićem.

Pored njih tu će biti Luna Lu i Una Senić, koje će vas dodatno navesti da se zaljubite u Beograd i svoje sugrađane. Ekipi će se pridružiti još i Bege Fank i Uroš Milovanović i tako zaokružiti listu izvođača na ovoj najljubavnijoj kućnoj žurci u Tree house vili na Dedinju.

Intimna atmosfera kućnih žurki, po kojima je Beograd bio nadaleko poznat, vraća se u velikom stilu!

Savršen muzički balans

Beograđani će 13. februara u Noći zaljubljenih imati priliku ne samo da ožive duh kućne žurke, već i da osete atmosferu kultne Tree House vile na Dedinju, specifične kuće u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline kičme, Električnog orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena.

Noć zaljubljenih "Mi jesmo anđeli"

Kultna ekipa okupiće se još jednom na istom mestu a sam naziv večeri nagoveštava višesatni b2b DJ set Uroša Đurića i Srđana Todorovića koji će, kao anđeo i đavo na kolektivnom ramenu ekipe, dati savršen muzički balans.

Dve koleginice, Luna Lu i Una Senić, obe voditeljke i aktivne učesnice u kulturnom životu prestonice, pustiće baš one pesme uz koje želite da plešete sa svojim dragim/dragom.

A kako bi „Mi jesmo anđeli“ bila prava beogradska žurka, tu je Bege Fank, poznat po svojim energičnim DJ setovima uz koje se nikada ne sedi mirno, kao i Uroš Milovanović, jedan od najboljih poznavalaca muzičkog ukusa Beograđana.

Ulaznice za ovaj kućni party u srcu Dedinja dostupne su po superpromotivnoj ceni od 600 RSD na svim prodajnim mestima Eventima, a za sve parove u ponudi su i tzv. „zaljubljene karte“, odnosno dve ulaznice po ceni od 1.000 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.