Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: „Limitless“ nagradna igra
Pickbox: Jake McDorman - Limitless
Pickbox: Jake McDorman - Limitless

Pickbox: „Limitless“ nagradna igra

Ukoliko želite besplatno da gledate seriju „Bezgranično“ (Limitless) preko internet TV portala Pickbox – ovo je prava prilika!

Na Pickbox-u je postavljeno dvanaest epizoda prve sezone ove serije, a nove epizode će biti objavljivanje od 20. januara svake naredne nedelje 24 sata posle američke premijere.

Naša mala igra je veoma prosta: mi smo postavili pitanje, vi pošaljite tačan odgovor a onda ćemo nasumično izabrati pet dobitnika. Oni će na poklon dobiti 5 Pickbox promo kodova za besplatno gledanje serije „Bezgranično“, u najboljoj rezoluciji, bez reklama, sa odličnim prevodom na srpski, uz legendarnu opasku „Hvala što ste čovek, a ne pirat!“.Dan u Beogradu - pokloni - logo

Naglašavamo da ova mala akcija ne iziskuje druge uslove, tj. da nije potrebno ništa osim da se pošalje mail sa odgovorom na postavljeni zadatak.

Nagradno pitanje

U filmu „Savršena formula“ (Limitless) pratimo zgode glavnog junaka Eddieja Morre. Kako se zove glavni lik u seriji „Bezgranično“ (Limitless), kog glumi Jake McDorman?

Ukoliko ne znate odgovor možete lako da ga pronađete na OVOM LINKU. Ukoliko znate odgovor pošaljite nam mail na danubeogradu@gmail.com do nedelje, 17. januara (do 22.00): Subject (PICKBOX); Text (ime, prezime, godina rođenja i odgovor na pitanje).

Svi dobitnici će uz promo kod dobiti i uputstvo za prijavljivanje na pickbox.rs.

Otvori um uz novu seriju „Bezgranično“ do krajnjih granica! (danubeogradu.rs)