Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Beskrajna priča: Audicija za pozorišni spektakl
Beskrajna priča: Audicija za pozorišni spektakl

Beskrajna priča: Audicija za pozorišni spektakl

Povodom 10. rođendana Studio Centar organizuje veliku audiciju za pozorišni spektakl „Beskrajna priča“.

Audicija će biti održana u subotu, 27. februara od 12.00, u prostorijama Studio Centra u Timočkoj broj 9 (na Crvenom krstu).

Pravo da učestvuju u audiciji imaju deca i mladi uzrasta od devet do 20 godina.

Autorski tim predstave „Beskrajna priča“, koji će i raditi sa budućim učesnicima čine vrhunski umetnici iz oblasti glume, režije, muzike, scenografije, kostimografije i lutkarstva.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 062/8075-200, sajta: www.studiocentar.com, e-maila: studiocentar@gmail.com, kao i putem Facebook stranice Studio Centar.

U prethodnih 10 godina Studio Centar je poznat po kultnim pozorišnim predstavama namenjenim tinejdžerima: „Mi deca sa stanice Zoo“, „Deca na internetu“, „Baš naš kabare“, „21-12-2012“, „Dnevnik Ane Frank“…

Želiš li da budeš deo velike pozorišne fantazije? Da budeš junak iz svoje mašte? Da ostvariš svoj san? Kreni u avanturu odmah i spasi zemlju Fantaziju! Ako ste kreativni i hrabri, volite da maštate, želite da stanete na scenu i osetite pravu pozorišnu magiju – prijavite se!

„Beskrajna priča“ – Mihael Ende

Knjiga koja je postigla senzacionalan uspeh širom sveta spada među najneobičnija dela napisana u žanru fantastike. Prvobitno objavljena u Nemačkoj kao knjiga za decu, brzo je stekla popularnost i kod odraslih i kod dece kao neodoljiva tvorevina imaginacije.

Moć ljudske imaginacije zapravo je jedna od najznačajnijih tema ovog romana, moć koje glavni junak Bastijan postepeno postaje svestan.

Na stranicama jedne stare knjige, Bastijan, debeljuškasti dečačić od svojih deset ili jedanaest godina otkriva tajanstveni svet čarolije – zemlju Fantaziju, ali taj svet lagano propada. Samo bi ljudsko biće moglo da ponovo uspostavi red, i taj veliki zadatak biva dodeljen upravo Bastijanu.

Pozorišni spektakl „Beskrajna priča“

„Beskrajna priča“ je priča o ljubavi, toleranciji, svetu koji je pun različitosti, ali se one ne primećuju, već su svi podjednako važni i jednaki. Ovo je priča o želji za maštanjem, o želji za kreiranjem jednog drugačijeg i iskrenijeg sveta – sveta u kojem nema mržnje i ratova, sveta u kojem ne važi pravilo vladavine jačeg.

Ovo je priča o svima nama, koji smo nekada bili deca, i koji danas imamo decu, priča o vaspitanju, spoznaji okruženja u kojem odrastamo i živimo, priča o upoznavanju sebe i naših neograničenih mogućnosti.

Pozorišna predstava „Beskrajna priča“, smišljena je kao istinski pozorišni spektakl sa svim pozorišnim, muzičkim i vizuelnim elementima koji jednu predstavu čine potpunom. Ova predstava, treba da sve vrste umetnosti okupi na jednom mestu i gledaocima pruži jedinstven osećaj uživanja i učestvovanja.

Zato ne propustite priliku da budete deo velikog i nezaboravnog pozorišnog događaja! (danubeogradu.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=v6TWnSg-3SM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.