Naslovna » Izlasci » Akcije » Radionica „Znanjem do cilja“ od 29. februara
Radionica "Znanjem do cilja"

Radionica „Znanjem do cilja“ od 29. februara

Za nezaposlene Beograđane i one koji žele da započnu sopstveni posao pokreće se radionica „Znanjem do cilja“.

Savet za zapošljavanje Grada Beograda organizuje ovu radionicu od 29. februara do 5. marta, i od 7. do 12. marta od 11.00 do 15.00, u Gradskoj upravi Grada Beograda na Trgu Nikole Pašića 6.

Cilj je da zainteresovani steknu nova znanja i da uspešno vode svoja preduzeća, ali i da se upoznaju sa mogućnostima koje grad i država obezbeđuju kroz subvencije i druge pogodnosti.

Grad Beograd će u cilju podsticanja većeg zapošljavanja u 2016. godini preduzeti niz aktivnosti kojima će stvoriti uslove za podršku i osposobljavanje svih zainteresovanih za otpočinjanje samostalne preduzetničke delatnosti, kao i za zapošljavanje kod poslodavaca.

Biće organizovan i Sajam preduzetništva žena 15. marta na Kolarcu, sa ciljem podrške ženama za razvoj i unapređenje biznisa. Takođe, grad će organizovati i Beogradski sajam zapošljavanja i praksi 18. aprila u Domu omladine. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.