Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Black Box i Falso Berlina u DOT-u

The Black Box i Falso Berlina u DOT-u

Ovog petka, 5. februara, posetioci kluba Dot u Francuskoj 6 imaće priliku da zavire u još jednu The Black Box žurku i jedno premijerno izdanje.

The Black Box žurke izgradile su već ugled među beogradskim klaberima, gde važe za brend koji uvek donosi odličnu zabavu.

Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: domaćin večeri Teo Trunk i gosti Pion & Luka VI. DJ Dowla aka Pion radi kao DJ u Beogradu od 2002, a produkcijom se bavi od 2000. godine pa se slobodno može reći da je u pitanju jedan klupski veteran!

Luka Vukovic aka LukaVI još od osnovne škole je istraživao elektronsku muziku, da bi se 2007. susreo sa muzikom u koju je i danas zaljubljen – tech house-om. Njegov današnji zvuk i dalje je mahom tech house, začinjen sa malo acida i minimala. Žurka počinje u 23.00.

Prvi put – Falso Berlina

Subota, 6. februar, donosi premijerno izdanje Falso Berlina žurke u Dot-u! U pitanju je nova party organizacija koja ima ideju da osveži postojeću muzičku ponudu u klubovima prestonice – a kako su to zamisili da urade, saznaćete ako dođete u Dot ove subote.

Gost DJ te večeri biće klaberima dobro poznat Predrag Janus, koji se ovim gigom vraća na scenu posle duže pauze. Za one koji ne znaju – Predrag Janus aka Alf, DJ iz Beograda, bavi se elektronskom muzikom već 12 godina. Zbog odlične tehnike, kritičari ga čak nazivaju „maestrom miksa“ sa neverovatnim osećajem za momenat, energiju i bit.

Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima i uzbudljivom bass linijom.

Domaćini večeri su Estray i Depra, a party počinje u 23.00. (danubeogradu.rs)