Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Depo: Prolećni Techno Drive 2

Depo: Prolećni Techno Drive 2

U Magacinu Depo, 2. aprila od 22.00, organizacija Route 011 organizovanje prolećni Techno Drive 2.

U Travničkoj 3 ljubiteljima elektronske muzike biće predstavljen interesantan lajnap. Hedlajneri ovog klupskog događaja su pionir tehno muzike iz Velike Britanije Billy Nasty i predstavnik grčke elektronske scene Nikola Gala.

Domaću podršku gostima iz inostranstva pružiće internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, Speedy – mladi beogradski DJ i producent koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku i Marko Milosavljević, jedan od najaktivnijih izvođača elektronske muzike u Srbiji.

Billy Nasty je jedan od pionira tehno muzike. U karijeri dugoj više od 25 godina nastupao je širom sveta i sarađivao sa mnogim poznatim imenima elektronske scene, kao što su The Space DJz, Adam Beyer, Umek, Mark Williams, The Advent, Marco Carola, Gaetek, Marco Bailey, Redhead, Bryan Zentz i Ben Long.

Vlasnik je dve izdavačke kuće: Tortured Records i Electrix Records, veoma cenjene od strane širokog spektra DJ-eva. Posle višegodišnjeg zatišja, 2013. godine ponovo je pokrenuo Tortured & Electrix Records.

Nikola Gala pripada generaciji mlađih DJ-eva i producenata, koji predstavlja grčku elektronsku scenu. Produkcijom je počeo da se bavi kao petnaestogodišnjak, davne 1995, dok je u DJ vode uplovio 2000. godine. Osnovao je sopstvenu izdavačku kuću Escada Music, izdavao je i za etikete Ibadan Records, Rekids, Freerange Records i Plastic City. Nastupao je širom sveta, u Berlinu, Tokiju, Londonu, Madridu, Moskvi i Stokholmu, dok će ovo biti njegov debi u Beogradu.

Ograničeni broj ulaznica za Techno Drive 2 je u prodaji po ceni od 850 RSD, na svim prodajnim mestima Eventim-a i DD Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Techno Drive - Billy Nasty
Techno Drive: Billy Nasty