Naslovna » Izlasci » Shopping » Fitbit Charge HR – narukvica koja brine o zdravlju
Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR – narukvica koja brine o zdravlju

Kompanija Fitbit definitivno je najveći i najuticajniji proizvođač fitnes gedžeta na planeti, a svoju ogromnu popularnost ponajviše je stekla zahvaljujući sjajnom Charge HR gedžetu.

Ova super stvarčica od pre nekoliko dana dostupna je i na domaćem tržištu. Charge HR meri svaki vaš pređeni korak, iskoračan stepenik i pretrčan kilometar, kao i bilo koju drugu fizičku aktivnost. On beleži ne samo vaše dnevne fizičke aktivnosti, već i noćne aktivnosti, neumorno brojeći otkucaje vašeg srca. Jednostavnije rečeno Charge HR je mala narukvica zdravlja koja će vaš život učiniti zdravijim, lepšim i dinamičnijim.

Kao što možete videti sa fotografije Charge HR svojim izgledom podseća na modernu narukvicu opremljenu displejom. Dostupan je u više različitih boja (crna, ljubičasta, plava i narandžasta) i što je još važnije krcat je brojnim naprednim funkcijama.

Osnovu Charge HR gedžeta čini skup senzora za praćenje dnevnih i noćnih aktivnosti korisnika, ali i senzor koji meri otkucaje srca po čemu se ovaj proizvod i razlikuje od sličnih rešenja na tržištu.Promo

Bežičnom vezom se sinhronizuje sa iOS i Android uređajima pružajući korisniku precizne i opširne informacije o njegovom načinu života i aktivnostima koje vodi tokom dana i noći. Sa njim je moguće kreirati sve fizičke aktivnosti tokom dana, a ako je to potrebno lako se može pretvoriti i u personalnog fitnes trenera.

Kako se brzo i lako sinhronizuje sa iOS i Android uređajima, tako i komunicira sa njima. Na primer, kada telefon koji je povezan sa Charge HR narukvicom zazvoni na displeju iste je moguće videti identifikaciju onoga ko zove. Takođe, korisniku javlja i informacije o prispelim SMS porukama, kao i o elektronskoj pošti.

Sjajna stvar kod Charge HR narukvice je što ista poseduje bateriju odlične radne autonomije. Sa jednim punjenjem moguće je obezbediti i više od pet dana aktivnog korišćenja, s tim da treba imati u vidu da je punjenje baterije veoma brzo – za svega nekoliko sati ista je kompletno puna.

Narukvica je otporna na većinu spoljnih uticaja, a delimično je i vodootporna što joj je još jedno veliki plus. U poređenju sa sličnim rešenjima i cenovno je sasvim korektno pozicioniran (19.990 RSD) zbog čega će bez većih problema naći put do velikog broja korisnika.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.