Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Klub Dot: Tri vikend žurke

Klub Dot: Tri vikend žurke

Tokom tri dana ove nedelje, klub Dot predstavlja zanimljiv muzički program.

U četvrtak, 10. marta, čeka nas nova epizoda Belgrade Vandalism serijala, B-Sides žurka na programu je dan kasnije – u petak 11. marta, a za subotnje veče rezervisan je Interlink party. Sve to u klubu Dot u Francuskoj 6.

Belgrade Vandalism ekipa nam je već nekoliko puta pokazala kakve žurke ume da napravi u klubu Dot i zato ih ovog četvrtka ponovo slušamo na istom mestu. A obećali su najbolji lajnap do sada! Headlineri će biti DJ Groover & DJ Conte, odnosno duo RI5E & 5HINE, čiji set je po mišljenju mnogih ostavio naveći utisak na festivalu Dance4Manya. Sa njima će iste večeri nastupiti DNG, koji će raditi warm-up, a sa njim još i Cavin Viviano i rezident Vandal Steve. Cena karte u pretprodaji iznosi 200 RSD, dok će na ulazu karte koštati 250 RSD.

U petak, 11. marta, posetioce kluba Dot za DJ pultom će sačekati ček sedmorica di-džejeva! Žurka koja nosi naziv „B-Sides„, okupila je moćan sedmočlani lajnap u sastavu Vemić, Manjane, Mark White, Theanilo, Bojan Ribić i Kristijan Šajković, a najavljen je i specijalni gost. Žurka počinje u 23.00.

Subota, 12. mart, rezervisana je za Interlink žurku na kojoj će nastupiti Alen Milivojević, Veljko Jović i Royal Wolf. Alen Milivojević je DJ, producent i mastering engeneer iz Mostara. Njegove trake vrte Carl Cox, Richie Hawtin, Umek, Cristian Varela, Kevin Saunderson i mnogi drugi. DJ Veljko Jović je jedno od najuticajnijih imena iz Srbije u techno svetu. Pošto je nekoliko njegovih traka dospelo u Beatport Top 100 listu sa podrškom velikih imena kao što su Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Veljko se uz svoju produkciju penje na sam vrh scene. Alenu i Veljku će se ove subote pridružiti i Royal Wolf, DJ/producent iz Trebinja. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.