Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja Rakovica 2016.
Sajam zapošljavanja Rakovica 2016

Sajam zapošljavanja Rakovica 2016.

U subotu, 5. marta od 10.00 do 15.00, biće održan Sajam zapošljavanja Rakovica 2016, u upravnoj zgradi ove opštine.

Sajam zapošljavanja organizuju služba rakovičke filijale NSZ za grad Beograd, Opština Rakovica i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.

Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće 26 firmi iz Beograda, kojima je potrebno oko 320 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija kao što su inženjeri zaštite na radu, elektroinženjeri, saobraćajni tehničari, instruktori u auto-školi, menadžeri, prodavci, kv radnici, automehaničari, radnici obezbeđenja, kuvari, konobari, grafički radnici, fizički radnici, komercijalisti, elektrotehničari energetike, tehnolozi, knjigovođe, armirači, recepcioneri, prodavci osiguranja…Za dž

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju CV-ja. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Bila sam danas na sajmu zaposljavanja , utisci su skrooz pozitivni.Svi su jako prijatni, bila je velika guzva.Sve pohvale Opstini Rakovica.