Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tehno kraljica Nicole Moudaber u Beogradu

Tehno kraljica Nicole Moudaber u Beogradu

Omiljena tehno dama, Nicole Moudaber, nastupiće u Magacinu Depo, 26. marta u okviru „In The Mood“ showcase-a.

Tehno kraljica Nicole Moudaber je DJ, producent, promoter i organizator najboljih žurki u Londonu, gde živi i radi.

Ova dama zapravo je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički na nju najviše uticali ritmovi Fele Kutija, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi.

Posle kratkog boravka u Libanu, 2000. godine seli se u London i uključuje se u noćni život grada. Pored organizacije žurki gradi karijeru i kao didžej.

Naredni logičan korak u karijeri ove dame bila je muzička produkcija, pa je tako završila muzičku akademiju „Point Black“, a potom i remiskovala numeru „Chemistry“ (Carl Cox), koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine.

Od tada nastupa na najpoznatijim evropskim festivalima, klubovima, žurkama.

Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole Moudaber u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format „In The Mood“ uz kolegu Marina Canala, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“.

Domaća podrška su Lea Dobričič i Teo Trunk.

Cena regularne ulaznice je 1.200 RSD, a VIP ulaznica košta 1.700 RSD.

John Digweed i Guy J

Još jedna beogradska žurka izdvaja se ovog proleća, a u pitanju je nastup Johna Digweeda u Hangaru kod Luke Beograd, 8. aprila. Johnu će društvo praviti čuveni Guy J. U Hangaru će iste večeri nastupiti dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee.

Aktuelna cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 1000 RSD, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 RSD. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/Z2rF7K7dJhQ

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.