Naslovna » Izlasci » Ušće SC: „Make over“ dani
Ušće SC: "Make over" dani

Ušće SC: „Make over“ dani

Od 6. do 8. marta u Ušće SC biće priređeni „Make over“ dani za sve dame koje žele da se prepuste profesionalcima i potpuno transformišu svoj izgled.

Posetiteljke očekuju besplatne usluge frizera, šminkera, stiliste i fitnes instruktora.

U toku sređivanja kose, lica i noktiju, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti i korisne savete kako da izaberu stil oblačenja koji najviše odgovara njihovom stasu i načinu života, kao i kako da zadrže ili steknu figuru kakvu žele.

A samo u ponedeljak, 7. marta od 12.00 do 13.00, samo za njih u ulozi „specijalnih savetnika“ naći će se i dame prepoznatljivog stila sa naše javne scene Jelena Tomašević i članice benda Neverne bebe Jelena Pudar i Tijana Sretković, koje će tom prilikom otkriti svoje male stilske tajne.

Da na usluge dobrog frizera i šminkera nisu imune ni devojke koje smo navikli da viđamo na terenu u sportskom izdanju, pokazaće naše evropske šampionke Ana Dabović, Sanja Mandić i Kristina Topuzović koje će i same uzete učešće u „Make over-u“.

Za sve one koji žele da obraduju lepše polovine povodom Dana žena, Ušće Shopping Centar pripremio je jedinstveni osmomartovski šoping vodič pomoću kog će svi posetioci na veoma lak način moći da nađu poklone za suprugu, mamu, baku, devojku, taštu, najbolju drugaricu.

Muškarci će moći da odaberu pravi poklon čak i po horoskopskom znaku ženske osobe. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.