Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » 39. Fashion Week najavljen izložbom #BFWINSTASHOT
39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT

39. Fashion Week najavljen izložbom #BFWINSTASHOT

Sinoć je u Galeriji Štab najavljen 39. Fashion Week izložbom „Behind the catwalk“ autora Žarka Andrejića, prvog dobitnika #BFWINSTASHOT nagrade.

Žarko se zahvalio prisutnima na dolasku, kao i Modnom studiju Click i Belgrade Fashion Week-u na prepoznatom kvalitetu.

– Zahvaljujem se na sjajnoj saradnji i pruženoj prilici da iskažem svoju kreativnost, talenat i da postanem vidljiv široj publici. BFW je izvor inspiracije za svakog mladog fotografa, a meni su posebno bili inspirativni detalji u back stage-u koje malo ko ima prilike da vidi. Nadam se da će biti još prilika za saradnju u budućnosti – poručio je Žarko.

39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT

Na konkursu #BFWINSTASHOT učestvovali su mnogi mladi fotografi koji su pratili dešavanja na prethodnom BFW, svoje utiske beležili kamerom i prenosili ih putem društvene mreže Instagram. Belgrade Fashion Week nastavlja da promoviše mlade talente, pa je akcija #BFWINSTASHOT ponovo organizovana i ove godine.

Počinju revije

Revijalni deo programa Fashion Week startuje od 2. aprila u hotelu Crowne Plaza humanitarnom revijom „Produži život. Oboji u crveno“, koja se realizuje u saradnji sa Hemofarm fondacijom i ima za cilj podizanje svesti o značaju transplantacije i doniranja organa.

Pored Crowne Plaza hotela brojni učesnici će svoje radove predstaviti i u Galeriji Štab, Kulturnom centru Grad, dok će nam aktuelne trendove poznati stilisti prezentovati u Ušće Shopping Centru. Očekuje nas i bogat izložbeni program, kao i edukativne konferencije čiji sadržaj je namenjen i samostalnim dizajnerima, modnim kućama ali i široj publici.

Zemlja u fokusu Fashion Week-a je Holandija što će biti obeleženo različitim programima: revijom holandskog brenda Futura, izložbom Exploring Inspirations i predavanjem na temu kulturnog nasleđa uz podršku Ambasade Holandije.

39. Black ‘n’ Easy Fashion Week će trajati do 9. aprila. ∗ Dunja Style ∗ 

»»» Pogledajte još fotografija sa otvaranja izložbe #BFWINSTASHOT…

39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT 39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT 39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT 39. Fashion Week - izložba #BFWINSTASHOT