Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Deborah de Luca u Beogradu!

DJ Deborah de Luca u Beogradu!

Zanosna Deborah de Luca, DJ iz Italije, gostovaće u Magacinu Depo (Travnička 3) u subotu, 7. maja.

Ona je predvodnica jednog najatrakivnijih lajnapova ove godine jer će u Depou nastupiti još četiri fenomenalne dame. To su Nusha iz Rumunije, naša tehno diva Lea Dobričič, a b2b DJ set Natashe i Tijane Kabić.

Ulaznice za ovaj spektakl nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po trenutnoj ceni od 800 RSD za regularnu, odnosno 1.400 RSD za VIP ulaznicu. Ova cena biće aktuelna do početka sledeće nedelje kada sledi poskupljenje.

Vredna Deborah de Luca

Priča o devojci koja je započela svoju karijeru kao konobarica i plesačica, a potom postala jedan od najcenjenijih ženskih DJ-eva ne čuje se tako često.

Deborah de Luca je svoje mesto na svetskoj DJ sceni zaslužila vrednim radom i zahvaljujući producetu Giuseppeu Cennamu, uz kog je naučila sve veštine miksanja i produkcije. Posle izdavanja prvih traka usledili su angažmani širom Italije, a potom Evrope i sveta.

Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom.

Kao ženski DJ i samim tim retka pojava na rumunskoj tehno sceni, Nusha je muzikom počela da se bavi još 2007. godine. Ova talentovana dama delila je pult sa velikanima kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi.

Nusha je jedan od najpoznatijih „afterparty“ DJ-eva i to je upravo razlog iz kog ljudi širom sveta vole da dočekuju jutro uz Nushine DJ setove. (danubeogradu.rs)

loading...