Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Heidi i Kim Ann Foxman u Beogradu

Heidi i Kim Ann Foxman u Beogradu

Šarmantni back2back duo Heidi i Kim Ann Foxman nastupiće u magacinu Depo u subotu, 16. aprila.

Trenutna cena ulaznice je 800 RSD, a od sutra – 1.000 RSD. Organizatori apeluju na sve koji još nisu kupili svoju kartu da učine to na vreme.

Još samo nekoliko dana ostalo je do žurke sa jednim od najatraktivnijih lajnapova ove godine!

Pored Heidi i Kim Ann Foxman, koje u Beograd stižu da nas podsete na svoj čuveni Exit b2b set, u Magacinu Depo će ove subote nastupiti naša tehno zvezda Tijana T i Kristijan Molnar, jedan od najaktivnijih domaćih DJ-eva i autor emisije Christallization.

Kim će u Beograd doneti pravi duh njujorškog klabinga jer nam u goste stiže direktno iz „Velike jabuke“, a iza Heidi je karijera duža od deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering itd.

Spoj ove dve dive, odnosno njihov b2b set je nešto što naši klaberi čekaju još od legendarnog nastupa na Dance Areni 2014. godine, a energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije.

Ulaznice za spektakl u Depou mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Zla Shtek radnji u Sremskoj ulici. Karte na ulazu biće skuplje od 1.000 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.