Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » John Digweed u Belexpocentru

John Digweed u Belexpocentru

Zbog velikog interesovanja za jednu od najvećih žurki ovog proleća, John Digweed će nastupiti u Belexpocentru, 8. aprila!

Pored Digweeda za mikspultom će biti i Guy J i domaćini Marko Nastić i Bokee.

Karte mogu da se kupe samo na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice, a vlasnici VIP karata moći će da uživaju u komforu posebnog ulaza, garderobe, šankova, toaleta i mesta za sedenje u VIP zoni.

Prostor će biti organizovan na potpuno nov način, u obliku jedinstvene arene, a uz vizuelne efekte i ozvučenje poslednje generacije, ovaj događaj će definitivno biti tema za prepričavanje!

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun.

U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala. Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom „Bedrock“, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim DJ-evima i producentima, a neki od njih su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey i Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu.

Guy je jedan od najsofisticiranijih i „najemotivnijih“ producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa „Bedrock“ etikete pa mu je zato saradnja sa Digweedom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu „Lost & Found“, kao sub-label u okviru Digvidovog labela. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.