Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Klub Drugstore: No Sleep vikend

Klub Drugstore: No Sleep vikend

Prvi No Sleep vikend u Beogradu, 22. i 23. aprila, biće organizovan u klubu Drugstore kao promocija kultne bine Exit festivala „No Sleep Novi Sad“.

Program prvog beogradskog izdanja predvode nemački tehno heroj Rødhåd i francuski elektro doajen The Hacker!

Za vikend bez spavanja u Beogradu pobrinuće se i ovdašnja scena koju će u popularnoj „tehno katedrali“ predstavljati Filip Xavi, Tijana T, Boža Podunavac, Regen AKA Miloš Pavlović, Noise Destruction, Vladimir Aćić, Kristijan Molnar, Monosaccharide, Klaus, kӣr, Dead Ravers Society, SMT#nG i drugi.

Ono po čemu će se ovaj vikend dodatno izdvojiti je posebna i dodatna produkcija zvuka, svetla i umetničkih instalacija u celom prostoru kluba Drugstore.

Ulaznice za ceo No Sleep vikend po prvoj, ranoj ceni od 990 RSD, što je 50% niža cena u odnosu na finalnu, prodaju se u svim većim gradovima u prodavnicama „Corner Shop“ i knjižarama „Vulkan“. Ulaznice su u Beogradu dostupne u Mikser House i Bivšem Baru i online, putem sajta Gigstix.com.

Rødhåd i The Hacker!

Rødhåd se vraća u Beograd posle epske žurke u „tehno katedrali“ prošle godine, a ovaj 32-godišnji Berlinac danas je jedan od najtraženijih svetskih producenata.

Priznat po izuzetnoj miks tehnici i prepoznatljiv po tipičnom berlinskom dub-techno stilu, Rødhåd je neizostovan u vodećim klubovima kao što su Concrete, Berghain, Fabric, Output, Lux, Fuse i Grelle Forelle. Posle cele decenije u Beograd se vraća heroj francuske scene, kultni elektro i tehno producent.

No Sleep vikend - The Hacker!
The Hacker!

The Hacker! Michel Amato, kojeg zovu i „man in the shadows“, čuven je i po radu sa Miss Kittin, kao autor muzike na njihovim albumima iz 2001, 2009. i 2015. godine, sa kojih su i čuveni elektro klasici „Frank Sinatra“, „1982“ i „Stock Exchange“!

Njegov solo album „Rêves Mécaniques“ iz 2004. smatra se jednim od najuticajnih izdanja elektronske muzike, a 2014. je objavio album „Love/Kraft“ za svoju novu, uticajnu izdavačku kuću „Zone“, koja je nasledila njegovu kultnu „Goodlife“ etiketu! The Hacker u Beograd dolazi zahvaljujući timu kultnog festivala Nuits Sonores, na kojem će ubrzo posle Beograda premijerno predstaviti svoj novi live nastup!

No Sleep Novi Sad na Exitu uz vodeće evropske klubove!

Ovogodišnji koncept No Sleep Novi Sad bine predstaviće četiri istaknuta kluba iz vodećih gradova Evrope.

Prve večeri, u četvrtak 7. jula, svoj program predstaviće, po mnogima, jedan od najlepših evropskih klubova sa trodecenijskom istorijom, Nitsa iz Barcelone, čuvena i po organizaciji festivala Primavera Sound!

U petak, 8. jula, 25 godina beskompromisnog rada predstaviće planetarno čuvena tehno institucija iz Berlina, legendarni klub i uticajna izdavačka kuća, bez je nemoguće napisati punu istoriju elektronske muzike – Tresor!

Klub koji poslednjih par godina privlači najviše pažnje na evropskoj elektronskoj sceni, Concrete iz Pariza, uz tim koji organizuje i sve popularniji Weather Festival, predstaviće svoje rezidente na #NSNS bini u subotu 9. jula.

Završnica u nedelju 10. jula pripašće našem istaknutom klubu Drugstore iz Beograda, koji će, pored saradnje sa Exitom na razvoju No Sleep Novi Sad bine, ugostiti vodeći klub u Beču – Grelle Forelle. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.