Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima
Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima

Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima

Trendovi za proleće 2016. veoma podsećaju na kombinacije za posao. Pojedini komadi su idealni za nesvakidašnje poslovno osveženje i uvođenje smelog kolorita.

Klasičnu belu košulju zamenite košuljom sa crnim prugama – karakterističnim već sezonama. Kako su detalji uvek bitni i jedan vrlo jednostavan ostavlja i te kako utisak, opredelili smo se za ovaj sa prednjim vezivanjem. Prednje vezivanje ste najčešće viđali na haljinama.Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima

Kada birate pantalone za posao, izbegnite crne, bele i sive – već roze. Ukoliko ste više za klasiku, promenite samo boju a ako volite da eksperimentišete, imamo predlog za vas. Opet, pored boje reč je i o jednom detalju.

Kako su pidžame-forme aktuelne, koloritne pidžama-bluze su uzele maha i preplavile ponudu mnogih brendova. Možda niste smeli za ovako atraktivnu bluzu zato birajte pidžama-bluzu u bojama prilagođenim vašoj ličnosti.

Crnu torbu možete zameniti crvenom, žutom ili nekom drugom u bojama proleća a kada je reć o obući, bele su poželjne. Za izlazak su idealne i papuče sa otvorenim prstima koje smo ranije nosili.

Midi suknje su uvek aktuelne, samo menjamo materijale i prilagođavamo ih sezoni. Za proleće je idealna plisirana suknja pastelnih boja kao imperativ ove i sledeće sezone.

Pored cvetnih dezena na bluzama, sa jednobojnom bluzom ili košuljom kombinujte sakoe cvetnih dezena – prava radost posle vunenih sakoa zagasitih boja. ∗ Dunja Style ∗ (sve fotografije: WhoWhatWear)

Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima Osveženje poslovnog stila prolećnim trendovima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.