Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Povratak sedamdesetih: Sienna Miller Hearts Lindex

Povratak sedamdesetih: Sienna Miller Hearts Lindex

Koliko je moda ciklična dokazuje povratak mode iz sedamdesetih i to na velika vrata. Da li su vaše majke i bake pobacale stvari iz tog perioda?

Ukoliko nisu, zaronite u njihov orman i budite u trendu. Ukoliko niste te sreće, pogledajte šta u stilu sedamdesetih nudi brend Lindex.

Brend Lindex predstavio je novu prolećnu kolekciju za 2016. godinu, čije je zaštitno lice britanska glumica i ikona stila Sijena Miler (Sienna Miller). Kolekcija pod nazivom „Sienna Miller Hearts Lindex“ obuhvata luksuzne, ali svakodnevne komade inspirisane glamurom sedamdesetih godina 20. veka. Kampanja za ovu kolekciju globalno je lansirana 31. marta, a sada je i u radnjama u Srbiji.

Povratak mode sedamdesetih

Glumica Sienna Miller nije samo poznata po dobrom stilu, već i po vrednostima života koje se poklapaju sa vrednostima Lindexa i koji prožimaju gotovo svaki aspekt njenog života. Ona zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima na život, koje ostvaruje kroz dobrotvorni rad. Uloga mame učinila je savršenim izborom za brend Lindex.

Do 20. aprila sve dame koje posete Lindex radnje i fotografišu se u nekom od modela iz Sienna Miler Hearts Lindex kolekcije imaju priliku da osvoje nagradu.

Potrebno je da svoje fotografije u duhu sedamdesetih podele na svojim (otvorenim) instagram nalozima uz hešteg #SienaHeartsLindex i tag stranice @LindexSrbija. Nagrađena će biti fotografija koja u 20. aprila u podne bude imala najviše lajkova. ∗ Dunja Style ∗ 

Povratak mode sedamdesetih Povratak mode sedamdesetih Povratak mode sedamdesetih

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.