Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Ten Walls u magacinu Depo

Ten Walls u magacinu Depo

U petak, 6. maja u magacinu Depo nastupiće litvanski superstar Ten Walls u okviru turneje „Equailized“.

Popularni producent Ten Walls prvi put nastupa u Srbiji.

Promo cena ulaznice je 770 RSD do 24. aprila (Eventim, DD Tickets).

Tridesettrogodišnji litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, nastupiće na Beat žurci, 6. maja.

Karijeru je započeo izdavanjem singlova „I’ll Be Gone“ i „Who’s Shot the Silence?“, u saradnji sa Vidis-om. Pod uticajem zvuka osamdesetih, 2009. izdaje EP „Après 4“. Dve godine kasnije, osvaja nagradu za najboljeg muzičkog producenta u Livaniji! Tokom 2013. godine, odlučio je da se upusti u eksperiment i da proba nešto drugačije.

S obzirom da je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati „klasičnim“ uticajem. Kada je konačno pronašao synth koji je po njegovom ukusu, kreirao je novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake. Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-a, „Gotham“ i „Requiem“, koji su u potpunosti bili instrumentali.

Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl „Walking with Elephants“ ga je proslavio u pravom smislu te reči, i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.