Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Hrabri petao
Hrabri petao

U bioskopima: Hrabri petao

Posle pretpremijere prošlog vikenda, od 28. aprila u bioskopima će se prikazivati animirani film „Hrabri petao“.

Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova.

Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabrog i borbenog petla.

Njegovi prijatelji Vili, Bibi, Konfi i Tosino kreću na putovanje kako bi našli trenera, legendu borilišta, koji bi mogao da obučava njihovog prijatelja. Ali prvo moraju da se poistovete sa nekim ko je upoznao tu legendu, sa Patinom Patanom (Mangupska Rolšua), pačjim jajetom sumnjivog mentalnog zdravlja.Tako će se Toto spremati i boriti u borilištu koje nadgleda Kum, jaje lešinara, ali će se i zaljubiti u Di, prelepu koku.

Film je sinhronizovan, a publika će imati priliku da čuje Miloša Timotijevića i Katarinu Marković koji su pozajmili glasove borbenom petlu Totu i lepoj koki Di. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Un gallo con muchos huevos / Hrabri petao. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Država i godina proizvodnje: Meksiko, 2015. Žanr: animirani. Glasovi u originalu: Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angélica Vale, Omar Chaparro. Reditelji: Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste.