Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Letnju pozornicu otvara Dubfire 13. maja

Barutana: Letnju pozornicu otvara Dubfire 13. maja

Letnja pozornica Barutana počinje sa radom u petak, 13. maja, a na otvaranju nastupa DJ zvezda Dubfire.

Uz ovog maga pult će deliti domaća podrška u sastavu: DBDZ, Luka Vuković B2B Ivan Radojevic, Ilija Djokovic i Marko Milosavljević, a ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 1000 RSD za regularnu, odnosno 1.500 RSD za VIP ulaznicu.

Ovaj sjajni DJ i producent iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split The Line“, a pored rada u grupi Deep Dish, Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima, poput Madonne, Dido i benda Rolling Stones, za koje je radio remikse.

Gotovo svaki klaber dobro zna njegove trake poput „Ribcage“ i „Roadkill“ koje su i dalje aktuelne na festivalskim i klupskim plejlistama mnogih DJ-eva. Bio je više puta nominovan za prestižnu nagradu Grammy, nastupao je u najpoznatijim klubovima sveta, a poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima uz hip hop, dub reggeae, industrial i new wave.

Dubfirea smo imali priliku da čujemo na LoveFestu prošle godine, na Exitu pre dve godine, ali njegov nastup u Beogradu 2010. godine u BelExpo centru se i dan danas pamti. Posle skoro šest godina Dubfire ponovo stiže u Beograd – ovog puta nastupa u kultnoj Barutani, gde će gostovati i Chris Liebing i Astrix. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.