Naslovna » BG servis » Bus plus u RK „Beograd“ na drugom spratu!

Bus plus u RK „Beograd“ na drugom spratu!

Najveće prodajno mesto „Bus plusa“ u Robnoj kući „Beograd“ sada je na drugom spratu i mnogo je veće.

Mesto na kom se mesečno izda i produži oko 10.000 kartica, do sada se nalazilo u suterenu, a sad je u većem i funkcionalnijem prostoru.

Korisnicima javnog gradskog prevoza na raspolaganju će biti najsavremenija čekaonica koja se prostire na 150 kvadratnih metara i čiji je kapacitet 50 sedećih mesta.

Do novog prodajnog mesta može se doći sa više strana: liftovima sa ulaza iz Ulice kralja Milana, stepeništem koje vodi direktno na drugi sprat (bočni ulaz iz Kralja Milana), eskalator iz suterena (Masarikova ulica) ili sa prizemlja (Kralja Milana ulica).

U „Beograđanki“ je takođe u upotrebi sistem za kontrolu redova koji korisnicima omogućava jasan i nedvosmislen uvid u to kada će biti prozvani i na kom će šalteru moći da završe obavezu zbog koje su došli.

Iz „Bus plusa“ podsećaju da je na ovom prodajnom mestu građanima na raspolaganju šest šaltera za izdavanje i produženje kartica, kao i dva za reklamacije.

Radno vreme prodajnog mesta u Robnoj kući „Beograd“ je radnim danima od 9.00 do 21.00, subotom od 9.00 do 18.00, dok je nedelja neradni dan.

Dopunu personalizovanih „bus plus“ kartica putnici i dalje mogu obavljati na više od 2.000 prodajnih mesta. Za dodatna pitanja građanima je na raspolaganju Korisnički servis „Bus plusa“ (011/7155-155), radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 14.00. (danubeogradu.rs)