Naslovna » Izlasci » Sport » Druga dečija Žabac olimpijada na Adi

Druga dečija Žabac olimpijada na Adi

Dva vikenda zaredom, 21-22. maja i 28-29. maja, na terenima Veslačkog kluba Partizan na Adi Ciganliji, pod pokroviteljstvom Saveza za školski sport Srbije, biće održana Žabac olimpijada.

Učesnici će se takmičiti u četiri discipline – fudbalu, košarci, badmintonu i igrama bez granica, a svi ostali će imati priliku da provedu lepe porodične dane u rekreaciji i promovisanju značaja bavljenja  sportom, sa najmlađima.Za dž

Pripremljen je bogat program radionica, sportskih, kreativnih i pokaznih vežbi. Decu će animirati vrhunski treneri iz različitih sportova, koji će održati treninge. Mališani će moći da se oprobaju u disciplinama po izboru. Olimpijadu su podržali sportski savezi iz velikog broja sportova, koji će poslati svoje predstavnike, pa će deca saznati više i o, u medijima, manje promovisanim disciplinama. Sve učesnike očekuju simbolične nagrade, kvalitetno sportsko druženje i četiri dana zabave.

Za subotu 21. maj, u 10 časova, najavljeno je svečano otvaranje.

Ulaz na sve programe je besplatan.

Žabac sveznalac

Organizatori manifestacije Žabac olimpijada su Atletski klub „Crvena zvezda“ i dečiji časopis „Žabac sveznalac“, koji kontinuirano promoviše uključivanje dece u sportske i kreativne aktivnosti, na interesantan način. U svakom broju časopisa, na svakoj strani, a njih je 50, nalazi se vaučer za mesec dana besplatnog bavljenja sportom, ili učešća na kursu jezika, u školici glume, plesa, baleta, kreativnoj radionici… Ideja je, kao i kod Žabac olimpijade, da mališani probaju što više aktivnosti, kako bi odabrali onu koja im odovara, i kojom žele da se bave.

(danubeogradu.rs)         

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.