Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elektropionir predstavlja: Irena Žilić + Jovanović

Elektropionir predstavlja: Irena Žilić + Jovanović

U subotu, 14. maja od 21.00, u klubu Elektropionir nastupiće talentovana kantautorka iz Zagreba Irena Žilić.

U društvu Ane Ćurčin, Nine Romić, Sare Renar, Ike, Lovely Quinces… Irenine pesme i glas zrače posebnom energijom i toplinom, a ovo će biti prilika da premijerno čujete nove pesme koje će se naći na njenom drugom studijskom albumu.

Specijalni gost na koncertu je Jovanović. Njegov anti-folk, anti-pop, anti-blues i anti-sve muzički izraz je pravi izvor lepih slika i osećanja. Jovanović samo što nije objavio drugi album, pa se očekuje još anti-hitova.

Pop depresija i Kišobran vas pozivaju da prisustvujete koncertu koji će vas odvesti na jedno magično putovanje u sopstvene snove i u kojem ćete uživati, smejati se, možda i plakati, ali sasvim sigurno – koje nećete zaboraviti.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Zaokretu i Šikarici po promo ceni od 400 RSD.

Pre godinu i po dana Irena Žilić je objavila fantastični debi album „Travelling“, pre toga publici se predstavili EP izdanjem „Days of Innocence“ koji je takođe naišao na jako dobre reakcije kritike i publike.

Početkom 2016. godine „Travelling“ je objavljen i na „crystal clear“ vinilu, i ovo će biti idealna prilika da častite sebe i svoju kolekciju ploča. Ovo je treći Irenin koncert u Beograd, tokom 2015. godine nastupila je u Treehouse centru, a potom i kao headliner na festivalu Americana Night. (danubeogradu.rs)