Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Fitbit Alta – fitnes narukvica koju morate da imate
Fitbit Alta – fitnes narukvica

Fitbit Alta – fitnes narukvica koju morate da imate

Novi fitnes gedžet je Fitbit Alta sa kojim brzo, lako i jednostavno možete da krenete putem zdravijeg načina života.

Ova narukvica pored brojnih mogućnosti donosi i jedan jedinstven dizajn koji se savršeno uklapa kako uz sportsku, tako i uz elegantnu i svečanu garderobu.Promo

Alta se lako održava i napravljena je od posebnih materijala koji ne stvaraju iritacije na koži, otporna je na većinu spoljnih uticaja i što je jako važno bukvalno je ne osećate na ruci jer ima malu težinu. Pogledajmo šta to sve Alta narukvicu čini jedinstvenom – u kratkim crtama.

Fitbit Alta – zna i kako spavate

Fitbit Alta je narukvica osmišljena da izgleda elegantno i maksimalno jednostavno. Njenu osnovu čini 3-axis akcelerometar koji prati rad vašeg organizma tokom 24 sata – i danju i noću.

Alta broji vaše korake – hod uz i niz stepenice, pređenu kilometražu, potrošene kalorije, prepešačenu rutu, ali i prati sve vaše fizičke aktivnosti.

Noću, ona zna kako spavate i kako vaš organizam „diše“. Ova narukvica se u zavisnosti od potreba lako može pretvoriti i u vašeg personalnog trenera i fitnes motivatora, ali i u sparing drugara sa kojim se svaka prepreka lako prevazilazi.Fitbit Alta – fitnes narukvica

Od brojnih naprednih dodataka Fitbit Alta poseduje sat, alarm, notifikacije za primljene SMS poruke, mejlove i pozive, ali i motivacioni podsetnik sa kojim uvek znate kada je vreme za vežbanje i rekreaciju.

Najzanimljivija funkcija na ovoj narukvici je SmartTrack – prati kako vežbate i koriguje vas ukoliko smatra da se ne pridržavate pravila.

Kao što smo napomenuli Alta na sebi ima displej preko koga možete pratiti najvažnije informacije, tipa o potrošnji kalorija, pređenim kilometrima i iskoračanim koracima.

Za više podataka tu je posebno kreirana Fitbit aplikacija za mobilne uređaje sa kojom se ova narukvica lako sinhronizuje (preko Bluetooth veze) i preko koje možete doći do veoma korisnih podataka koje kasnije možete iskoristiti za korigovanje vežbanja ili dovođenje organizma u izbalansirano stanje.

Izdržljiva baterija

Alta se od brojnih fitnes narukvica izdvaja i po veoma izdržljivoj bateriji koja se brzo puni i nudi radnu autonomiju od čak pet dana, neretko i duže zavisno da li se koristi 24h ili samo tokom dana. Ista je maksimalno otporna pa tako i posle višegodišnjeg korišćenja ne gubi na kapacitetu.

Alta narukvica je na tržištu dostupna u četiri boje (black, blue, plum i teal), međutim za istu je moguće pronaći zaista najrazličitije dodatke, među kojima su i narukvice od plemenitih materijala i kože koje su poprilično skupe. Ako volite da budete jedinstveni u svom okruženju i društvu to očito u ovom slučaju morate i da platite.

Preporučujemo da je probate jer smo sigurni da ima šta da ponudi, pogotovo osobama koje se bore sa viškom kilograma i koje su pod stalnim stresom. Sa njom vrlo brzo možete doći u top formu i iza sebe ostaviti neke loše navike koje vas samo sputavaju.

Sve u svemu Alta je moćan fitnes gedžet sa velikim brojem sjajnih funkcija koje će vas motivisati da krenete ka zdravijem načinu življenja. Iskoristite njene mogućnosti!

Cena (sa PDV-om): 23.000 RSD
Kontakt: iStyle

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.