Naslovna » Izlasci » Festivali » II Wellness & Spa Fest u Beogradu

II Wellness & Spa Fest u Beogradu

U subotu, 21. maja od 11.00 do 21.00, na platou ispred Ušće SC biće održan drugi Wellness & Spa Fest.

Beograd će na najfrekventnijem mestu biti domaćin jedinstvene, proaktivne, uzbudljive manifestacije, sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa. Sve će biti u znaku promocije wellness & spa industrije i zdravstvenog turizma.Za dž

Fokus na afirmaciji zdravih životnih stilova i inspiraciji na promene koje doprinose zdravlju i sreći ljudi svih životnih doba, čini ovaj festival, u organizaciji Redakcije časopisa „Turistički svet“ i Wellness akademije „Peđa Filipović“ – jednim od najatraktivnijih događaja u prestonici i to za sve posetioce – besplatno!

Wellness & Spa Fest: Budi srećan!

Priča o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva, biće „ispričana“ s mnoštvom sadržajnog programa kroz: promocije najboljih hotelskih i banjskih wellness & spa centara, prezentacije novih proizvoda, usluga i trendova, radionice poznatih masera, terapeuta, kozmetologa, šminkera…

Svakako treba pomenuti i zajedničke vežbe sa profesionalnim trenerima, besplatne tretmane i konsultacije sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajtmotiv zdravlje, učešće poznatih javnih ličnosti – promotera zdravog životnog stila, degustacije zdrave hrane i napitaka, dečije radionice, te igru i smeh kao sastavni deo koncepta zdravlja.

Wellness & Spa Fest

I, naravno, promocije „beauty“ programa na wellness bazaru, ali i na centralnoj bini, kao i džez koncert beogradskih saksofonista u završnici festivala, s porukom punom dobre energije: Budi srećan!

I ovog puta, Wellness & Spa Fest imaće svoju humanu misiju – borbu protiv dijabetesa!

U ovoj akciji posetioci festivala imaće mogućnost da budu uključeni u sve programske segmente, aktivacije, igre, kratka predavanja, razgovore sa stručnjacima raznih specijalnosti, vežbe, mogućnost da se proveri šećer u krvi, degustira zdrava hrana…

Prošle godine…

Da podsetimo, prvi Wellness & Spa Fest održan je početkom oktobra prošle godine na Novosadskom sajmu u vreme Sajma turizma, inspirisan pozivom koji je svima uputila Belgin Aksoy, osnivač pokreta „Wellness Global Day“, s idejom da se aktivno uključe u promociju wellness filozofije i kulture korišćenja wellness & spa centara, kao sastavnog dela koncepta aktivnog, zdravog života za sve slojeve stanovništva.

Tom prilikom, proglašen je i prvi wellness ambasador Srbije, okupljeno je mnoštvo izuzetnih učesnika i još više posetilaca. (danubeogradu.rs)