Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Inspiracija: zlatna boja kao detalj

Inspiracija: zlatna boja kao detalj

Ukoliko volite da šijete a najčešće birate crnu boju, predlažemo da je kombinujete sa zlatnom i to u vidu detalja.

Vreme je za odabir idealne haljine za maturu. Ukoliko je šijete, predlažemo je u crnoj boji sa zlatnim detaljima – dve boje koje su karakteristične za brend Balmain. Već niz sezona, nose se razni odevni predmeti sa istaknutim rajfešlusima: najčešće zlatni ili srebrni, bez obzira na boju materijala.

Pored svečanih haljina, ovakvu kombinaciju možete iskoristiti i za trenerke, štampanje dresova, majica – po ugledu na Balmain.

Inspiracija: zlatna boja kao detalj

Kreativni direktor Balmain-a Olivier Rousteing najavio je saradnju sa brendom Nike na dodeli nagrada Billboard Music. Reč je o ženskoj i muškoj kolekciji namenjenoj ljubiteljima fudbala a povodom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Novom mini kolekcijom preovladavaju dve boje: crna i zlatna – prepoznatljive za Balmain. Zlatna boja se vidi više u naznakama, detaljima poput logoa Nike brenda, rajfešlusima i učkurima, ali i linijama protkanim na crnim dresovima.

Saradnja je proistekla iz ljubavi Oliviera prema fudbalu. Sklonost ka tamnom glamuru (akcenat na crnoj boji) je i ovoga puta evidentna. Mini kolekcija biće dostupna drugog juna na sajtu nike.com/nikelab ali i u pojedinim Nike Lab prodavnicama. ∗ Dunja Style ∗

Inspiracija: zlatna boja kao detalj Inspiracija: zlatna boja kao detalj Inspiracija: zlatna boja kao detalj Inspiracija: zlatna boja kao detalj Inspiracija: zlatna boja kao detalj