Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Otvaranje splava Favela

Otvaranje splava Favela

Splav Favela od ovog vikenda koji je pred nama pa do kraja letnje sezone biće jedinstveno mesto za beg u dobar provod.

U autentičnom kulturnom centru​ na najatraktivnijem delu Savskog keja, sa direktnim pogledom na Beogradsku tvrđavu i Pobednika, od 2. do 4. juna biće organizovana trostruka ceremonija otvaranja „palube koja život znači“.

Rezidenti najboljih beogradskih klubova okupiće se na splavu Favela u četvrtak, 2. juna, ne bi li digli Beograd na noge! U četvrtak će Limma i „Indie mi, dođi mi“ ekipa uz podršku Marka Gangbangera dati početni ritam Beogradu na reci i dosledno će pripremiti teren za nastup beogradske ikone – Bebi Dol!

Bejbi će sve koji se u petak, 3. juna, nastane na Faveli vratiti u ’80-te godine, možda i najbitniji period beogradskog muzičkog života… Biće kao u njenom kultnom hitu „Mustafa“ – noć će trajati danima! Kao neko ko od svoje 15. godine posećuje diskoteke, Bebi Dol najbolje zna šta nas pokreće, a to će i prezentovati na Faveli u petak. Biće vruće, biće gužva. Tako je svako put kada ona pravi žurku!

U subotu, 4. juna, Nebojša Intruder i DJ Ognjen Krstić će nas dokrajčiti plesnim ritmovima koje Beograđani već odlično prepoznaju.

Bebi Dol (foto: Marko Popović)
Bebi Dol (foto: Marko Popović)

Favela – program

Favela je letnja oaza sa najboljim muzičkim ukusom, i ambijentom koji će raspametiti Beograđane i sve goste našeg grada. Pored muzičkog programa, leto na Faveli obeležiće i razni kulturno-umetnički programi – izložbe stripova, berza vinila, izložba igračaka, talk-show programi…

Četvrtak, 2. jun od 21.00… Limma / Indie mi, dođi mi + Marko Gangbanger

Petak, 3. jun od 21.00… ★ Bebi Dol ★ DJ set + rezident podrška
Subota, 4. jun od 21.00… Nebojša Intruder + DJ Ognjen Krstić

Večernji programi počinju od 21.00, dok će od 6. juna Favela rajska vrata svoje palube otvarati već od 18.00. (danubeogradu.rs)