Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam gejming opreme 24. i 25. maja

Sajam gejming opreme 24. i 25. maja

Deveti Total Future Gaming Belgrade – sajam gejming opreme, besplatan i otvoren za sve zainteresovane, biće održan u utorak i sredu, 24. i 25. maja u Hali 5 Beogradskog sajma.

Kompanije koje posluju u rastućoj gejming industriji i nude zabavu korisnicima imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim dostignućima i za sebe obezbede opremu, softversku podršku i prateće servise.Za dž

Izlagači dolaze iz više robnih grupa, pa se tako mogu videti i nabaviti kazino oprema, video igre i slot mašine, multi-player mašine, komponente i rezervni delovi. Ponuda obuhvata novosti iz oblasti internet (on-line) kockanja, softvera za kladionice i informacionih sistema, kao i CCTV/video nadzora. Izlažu vodeće svetske firme, koje će predstaviti svoje proizvode i, u najvećem broju slučajeva, zainteresovanima omogućiti da ih testiraju na licu mesta. Na sajmu su i izdavači časopisa koji prate gejming industriju.

Od prvog sajma, održanog 2007. godine, bilo je jasno da postoji veliko interesovanje u čitavom regionu, pa je tako do danas Total Future Gaming Belgrade postao reprezentativan godišnji događaj na koji gosti stižu iz čitave jugoistočne Evrope (Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Albanije…).

Procenjuje se da na srpskom tržištu ukupno funkcioniše 26 hiljada automata za igre na sreću i da je većina vlasnika u najskorijoj budućnosti u obavezi da ih zameni novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima, zbog razvoja novih softvera i primene zahteva Poreske uprave. Zato je manifestacija posebna prilika za njih da povoljno nabave potrebna rešenja.

Na ovogodišnjem sajmu najavljeno je učešće oko 40 izlagača. Organizator je beogradska kompanija Multi Solution Consult.

Total Future Gaming Belgrade otvoren je 24. i 25. maja od 10 do 18 časova.

(danubeogradu.rs)