Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Tradicionalno: Poznati škotski sastav Silicone Soul u Barutani

Tradicionalno: Poznati škotski sastav Silicone Soul u Barutani

Nastup koji je prerastao u tradiciju i koji mnogi Beograđani željno iščekuju, desiće se u subotu, 4. juna, u Barutani! Te večeri stiže sastav Silicone Soul.

Na najlepšoj letnjoj pozornici u Beogradu Škoti će nastupiti uz domaću podršku u sastavu DBDZ & Fakir.

Neke od najboljih beogradskih žurki na otvorenom desile su u Barutani uz Silicone Soul i zato se Graeme Reedie i Craig Morrison i ove godine vraćaju u našu prestonicu.

Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 RSD za regularnu, tj. 1.000 RSD za VIP kartu.

Podsećamo – Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

Silicone Soul pa Roni Size!

U Barutani se „zakuvava“ uzbudljiva letnja sezona, a ljubitelje dobrog provoda posebno će obradovati vest da 18. juna na Kalemegdan stiže i drum’n’bass majstor Roni Size!

Poznatom producentu i DJ-u ovo će biti prva poseta Beogradu posle odlične žurke u Magacinu Depo u novembru 2014. godine. Ulaznice za Ronijev nastup u Barutani su puštene u prodaju kroz Eventim i Gigstix mrežu, a cena iznosi 700 RSD za regularnu odnosno 1.000 RSd za VIP ulaznicu. (danubeogradu.rs)