Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Megin plan
Megin plan

U bioskopima: Megin plan

Romantična komedija „Megin plan“ od četvrtka, 26. maja, biće na redovnim repertoarima domaćih bioskopa.

Scenario za film i režiju potpisuje američka glumica, spisateljica, rediteljka i scenaristkinja Rebeka Miler, na osnovu originalne priče Karen Rinaldi, a glavne uloge su poverene Greti Gervig, Džulijen Mur i Itanu Houku.

„Megin plan“ nije film o prvom susretu i prvoj ljubavi, kao ni klasična priča o ljubavnom trouglu. Ovo je priča o drugoj ljubavi u životu, preispitivanju i kajanju žene koja se borila za ljubav tuđeg muža.

Megi želi bebu, ali nije u stanju da održi bilo kakvu vezu duže od šest meseci. Upušta se u vezu sa Džonom, nesrećno oženjenim intelektualcem. Njen mladalački entuzijazam odvaja Džona od njegove žene, dominantne danske kritičarke Džordžet Norgard.

Posle jedne ćerke i tri godine kasnije Megi upada u dilemu da li je razdvojila srodne duše? Ako se sve odvijalo po njenom planu, zašto onda nije srećna? Da li kada pozajmiš muža i posle se predomisliš, da li možeš da ga vratiš? Kakvu vrstu spletke će sada smisliti? (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Maggie’s Plan / Megin plan. Početak prikazivanja filma: 26. maj 2016. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: komedija. Uloge: Travis Fimmel, Julianne Moore, Ethan Hawke. Rediteljka: Rebecca Miller.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.