Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatni Joga izazov u Botaničkoj bašti

Besplatni Joga izazov u Botaničkoj bašti

U okviru kampanje „Be More Human“ Reebok 11. juna organizuje besplatni Joga izazov u Botaničkoj bašti.

Serija besplatnih treninga širom Beograda nastavlja se sutra, od 17.00, a najvažnije vežbe disanja, istezanja, joga položaje, ali i fizički zahtevnije vežbe, vodiće joga instruktorke Nataša Vukoje i Nina Lazić.

Svi koji žele da prihvate ovaj izazov mogu se prijaviti putem online formulara.

Na početku treninga kroz 30 minutni motivacioni govor Nataša Vukoje, nekadašnja košarkašica i model, a sada trener za lični razvoj, podeliće svoju „Be More Human“ priču i otkriti kako je zahvaljujući sportu i svim izazovima koje on nosi pomerila sopstvene granice i postala bolja verzija sebe.Za dž

Posle toga Nataša će voditi Kundalini joga čas.

– Suština joga vežbi jeste upravo u pomeranju granica, fokusirani smo na sebe, težimo da se povežemo i budemo zadovoljni sobom – ističe Nataša Vukoje i poziva sve koji vole jogu, ali i one koji se nikada nisu oprobali u drevnoj veštini da probaju i dožive jedno potpuno novo iskustvo.

Poslednji deo treninga posvećen je zanimljivoj kombinaciji Hata, joga terapije, vinjase i transformacione joge koju je pripremila Nina Lazić.

Od „pozdrava Suncu“ pa sve do relaksacije u jogičkom snu, pravo je vreme da se prihvate izazovi joge u prelepom prostoru Botaničke bašte i otkriju neke nove mogućnosti. (danubeogradu.rs)