Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Tania Vulcano i Nic Fanciulli u Barutani

DJ Tania Vulcano i Nic Fanciulli u Barutani

Jedna od najaktuelnijih u ovom trenutku, DJ Tania Vulcano, i poznati Nic Fanciulli nastupiće ovog vikenda u Barutani.

Muzički producent i DJ mag Nic Fanciulli je tvorac label-a Saved Records, koji se održao kao jedan od najboljih predstavnika VB elektronske scene poslednje decenije. Doprineo je razvoju tehno haus zvuka na globalnom nivou, a poznat je i po svojim CD kompilacijama i miksevima.

Među dostignućima u svojoj karijeri beleži i nominaciju za čuvenu nagradu Gremi, a jedinstvenu priliku da ga čuju uživo imaće Beograđani u petak, 24. juna.

Tania Vulcano je rođena u Urugvaju, ali već deset godina živi na Ibici gde je postala svetski DJ poznato lice. Svoje mesto na zvezdanom DJ nebu učvrstila je kao rezident klubova Space i Circoloco koji su domaćini nekih od najvećih muzičkih događaja. Tamo je imala priliku da nastupa pored izvođaca kao što su Tenaglia, Mr C, Fatboy Slim, Terry Farley i mnogi drugi.

Nedavno je objavila miks pod nazivom „Criminal Groove“ koji je izazvao burnu reakciju na undergorund sceni čuvenog party ostrva. Njen stil podrazumeva deep, funky, house, kao i tribal, a njena neverovatna energija je očigledna tokom svakog nastupa.

Ona osvaja masu sa neprekidnim nizom kvalitetne house muzike! U Beograd nam stiže 25. juna, a priliku da uživate na sjajnoj žurki imaćete u Barutani.

Ulaznice za oba ova događaja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigistixa. Cena komplet ulaznica za oba dana iznosi 1.100 RSD za parter, odnosno 1.600 RSD za VIP sektor.

Pored toga, pojedinačne ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 700 RSD za regularnu odnosno 1.200 RSD za VIP kartu za nastup Nica Fanciulli-ja, dok cena regularne karte za nastup Tanie Vulcano iznosi 700 RSD za regularnu, odnosno 1.000 RSD za VIP kartu. (danubeogradu.rs)

Tania Vulcanoi u Barutani
Tania Vulcanoi u Barutani

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.