Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Julian Jeweil i Barem na BG sajmu, 1. jula
Julian Jeweil i Barem

Julian Jeweil i Barem na BG sajmu, 1. jula

Techno didžejevi Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurke.

Domaću podršku pružiće Vuk Smiljanić i Concrete DJz. Karte su i dalje u prodaji po ceni od 990 RSD, dok će na ulazu biti 1200 RSD.

Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom.

Julian Jeweil

Julian Jeweil je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka „Soho“ stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje.

Julianove trake „And We“, „Meteorite“, „Bird“ i „Wax“ su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su „Techno Corner“, „Hey You“ ili „Kanji“. Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.

Barem

Barem je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac na privremenom radu u Švajcarskoj donosi groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih DJ-eva u okviru Minus kolektiva.

Julian je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarp-a, Tomorrowland-a i Creamfields-a, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. jula. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.