Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Kako kombinovati crveni karmin na plaži

Kako kombinovati crveni karmin na plaži

Crveni karmin su diktirale mnoge poznate ličnosti za sezonu jesen/zima 15/16. Nisu mnogi hrabri i da ga ponesu. Sada, kada planirate godišnji odmor, obavezno ponesite jedan za plažu.

Mnogi beauty eksperti savetuju da umesto karmina koristite olovku za usne. Izaberite crveni karmin ili olovku i izgledajte senzualno i atraktivno čak i na plaži.

Kombinujte ga sa koloritnim odevnim komadima: haljinama, majicama za plažu, šortsevima, dugim suknjama i naravno kupaćim kostimima. Što se tiče sunčanih naočara, sve je dozvoljeno – u više boja i različitih oblika kako bi izgledale što atraktivnije.

Kako kombinovati crveni karmin na plaži

 

Pored odevnih komada, odaberite i atraktivni asesoar. Marame su i ovog leta u modi. Možete birati što šarenije ali da idu uz crveni karmin kao i kupaći kostim koji ste odabrali.

Ukoliko birate maramu za turban, birajte jednobojnu i svedeniju jer lepše izgleda, kombinujući sa košuljom i pantalonama, haljinama,… Turban možete nositi i sa kupaćim kostimom, ali birajte onda jednodelni – jer lepše izgleda. ∗ Dunja Style ∗ (Foto: www.instagram.com)

Kako kombinovati crveni karmin na plaži Kako kombinovati crveni karmin na plaži Kako kombinovati crveni karmin na plažiKako kombinovati crveni karmin na plaži