Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Koje kupaće kostime najviše volite da nosite?

Koje kupaće kostime najviše volite da nosite?

Pogledajte koje kupaće kostime predlaže Lisca. Nude i dvodelne ali i jednodelne – kako bi zadovoljili svačiji ukus.

Jednobojni sa diskretnim šljokicama, raznobojni i atraktivni, parei, šortsevi. Pored kupaćih kostima, predstavili su i atraktivni donji veš, sportsku liniju…

Modnom revijom Lisca je predstavila nove trendove veša, kupaćih kostima i spavaćeg programa kroz priče o različitostima ženske duše. Žena je u pažljivo odabranoj garderobi tokom celog dana samouverena, moderna i sebi savršena. Obučena u prefinjen donji veš, šareni kupaći kostim ili udobne modele za spavanje, će sa beskonačnom udobnošću dočekati modne trendove koje će doneti sezona proleće-leto 2017.

Donji veš Lisca Selection u prestižnoj atmosferi flertuje sa božanskom privlačnošću. Modele obeležava tajnovitost, prikrivanje i otkrivanje, dok mu raskoš daju blistavi Swarovski kristali. Cvetni detalji i providnost su nepogrešivi za doživljaj svake dive. Oduševljava naravno i tatoo efekat.

Atraktivni krojevi

Lepo je kada nas probudi sunčano jutro i miris trešnjinog cveta. Uz ovakvo okruženje se savršeno uklapa donji veš Lisca Fashion, koji bogatim vezom, elastičnom čipkom i cvetnom šarom naglašava žensku nežnost i eleganciju.

Atraktivni krojevi su odvažni i izrazito ženstveni, a ujedno udobni i funkcionalni. Donji veš za dan iz snova će pronaći i buduće mlade, dok će mnoge oduševiti i baby doll ili negliže, koji može da se nosi i kao spavaćica.

Koje kupaće kostime najviše volite da nosite?

Ljubiteljke mode često flertuju sa retro trendom i zbog toga sa njim flertuje i kolekcija Cheek by Lisca. Ovog puta je dopunjuju sportski modeli donjeg veša i sportske garderobe, koji su namenjeni aktivnom stilu životu. Nude maksimalnu slobodu pri kretanju i čine da aktivni trenuci budu još udobniji i opušteniji.

Liscina dama je odlučna, samouverena i ima stil koji održava i na plaži. Kupaći kostimi Lisca Fashion za sezonu 2017. će biti obojeni u žive boje, šarenilo cveća, palmi i pepito uzorak. Elegantni i zavodljivi modeli kupaćih kostima Lisca Selection će biti obučeni u moćnu pink boju, crnu, kraljevsko plavu i šaru prelivajućih boja. Obogaćeni su raskošnim detaljima, prozornošću i burn out tehnologijom – izgled igorelog materijala.

Kupaće kostime Cheek by Lisca nosiće razigrane, mlade zavodnice koje obožavaju šarenilo. Kupaći kostimi živahnih boja su ukrašeni belim ananasima, mladalačkim uzorcima voća i čipkom u kombinaciji sa mrežastim materijalom.

Sve serije kupaćih kostima su odvojene, što znači da sami možete da kombinujete gornji i deo deo. Za savršen izgled će se pobrinuti različiti dodaci za plažu – tunike, parei, kaftani, papuče, torbe, šortsevi.

Muškarci će modele donjeg veša, pidžama i šortseva za kupanje birati iz kolekcije Lisca Men, dok će deca biti razigrana u šarenim slatkim kupaćim kostimima linije Kids.

Na modnoj pisti su trendi priče živahnog leta 2017. predstavile slovenačke manekenke, uz koje je takođe zablistala i naša Aleksandra Tasić, kao i Tina Katanić iz Hrvatske.

Kolekcije su kreirale Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar i Maja Ratajc, art direktorka u Lisci. ∗ Dunja Style ∗

Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite? Koje kupaće kostime najviše volite da nosite?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.