Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri lica
Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri lica

Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri lica

Crno-beli Multi-Way „Gran Canaria“ pareo je vrlo atraktivan. Ono ga što čini još poželjnijim je to što ga možete nositi na četiri načina: kao haljinu sa naramenicom ili preko ramena, kao pončo i u vidu suknje.

Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri licaHaljina s naramenicom

Pareo navucite preko glave, ruke provucite kroz otvor pa vrpce zavežite na ramenu. Tako ćete postići izgled jednostavne haljine koju možete nositi preko kupaćeg kostima. Ukoliko ne želite da se naramenice kupaćeg kostima vide, ispod objedinite bando grudnjak.

Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri licaHaljina preko ramena

Navucite pareo preko glave, s jedne strane kroz otvor provucite ruku, a s druge ostavite da pareo lepo pada preko ramena. Dobijenu haljinicu možete povezati oko struka kožnim kaišem.

Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri licaPončo

Jednostavan izgled ponča dobićete tako što provučete glavu kroz otvor (prorez) pa ostavite da vam pareo opušteno pada preko ramena. Kako bi ostao na telu, na jednom ramenu zavežite vrpcu u mašnu.

Lisca leto 2016: jedan pareo a četiri licaSuknja

Želite li u kupaćem kostimu sakriti donji deo tela, pareo naprosto spustite na struk. Ako je otvor na pareu prevelik, vrpce toliko stisnite da vam se kao suknja zadrži u struku.

Lisca se zaista potrudila novom kolekcijom za sezonu leto 2016 da nas iznenadi i obraduje višenamenskim pareom. Ono što je najbitnije je da ga možete nositi onako kako vam odgovara u datom trenutku. ∗ Dunja Style ∗

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.