Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Plaža: diskretan nakit

Plaža: diskretan nakit

Letnja sezona je počela. Bazeni su otvoreni, sezona kupanja na Adi otvorena. Odmori se uveliko planiraju. Pored crvenog karmina o kojem smo pisali, na plažama će se nositi i nakit. Ono što izdvaja leto 2016 je diskretniji ali u što većem broju.

Dobro poznati lanci koji su krasili izloge mnogih naših butika, prelaze sa odeće na kupaće kostime. Do sada smo viđali lance koji su stajali najčešće preko haljina ili ispod topa. Na plaži ih nosite ispod kupaćeg kostima. Obratite pažnju da li lanac poseduje deo i za stomak – upravo taj trend će zavladati ovog leta.

Plaža: diskretan nakit

Pored lanaca, oni koji preferiraju minimalizam, nose jedan lančić koji stoji tik uz vrat. Ukoliko volite R&B stil, kombinovaćete više diskretnijih lančića sa alkama i tako doprineti atraktivnosti koji je karakterističan za pomenuti stil.

Od prstenja, nose se najjednostavniji na što više prstiju ali i oni što masovniji (ljubitelji R&B stila).

Plaža: diskretan nakit

Glumica Jessica Alba voli neobične minđuše koje kombinuje sa što više lančića dok je za Kerry Washington karakteristično par prstena na ruci.

Ljubitelji R&B stila kao što su pevačice Jennifer Lopez (J.Lo), Cassie, eto – i ja, kombinujemo alke sa više lančića ili u kombinaciji sa choker ogrlicama i nosimo što masovnije prstenje.

Plaža: diskretan nakit

Blogerka i model Rocky Barnes je ostala verna festivalu Koačela. Nosi nakit u duhu festivala ali kombinuje nakit slično gore pomenutim. ∗ Dunja Style ∗ (Foto: Instagram i Snapchat)

Plaža: diskretan nakit Plaža: diskretan nakit Plaža: diskretan nakit Plaža: diskretan nakit

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.