Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Dan nezavisnosti: Nova pretnja
Dan nezavisnosti: Nova pretnja

U bioskopima: Dan nezavisnosti: Nova pretnja

Nastavak blokbastera iz 1996. „Dan nezavisnosti“ – „Dan nezavisnosti: Nova pretnja“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 23. juna.

Tačno dve decenije od kada je snimljen prvi film, nastavak donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora.

Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena može da spase svet koji se našao na ivici propasti.

Reditelj Roland Emerih, kao i u prethodnom delu, pomera granice. Videćemo potpuno uništenje Singapura, kako najviša zgrada u Dubaiju Burdž Kalifa ruši Ajfelov toranj, ali ono najbitnije što je reditelj želeo da prikaže jeste ujedinjene svih nacija protiv istog neprijatelja.

Pored neverovatnih prizora rušenja velikih gradova i njihovih znamenitosti, Emerih je uspeo da zadrži i humor iz prethodnog dela.

U glavnim ulogama su Lijam Hemsvort, Džef Goldblum, Bil Pulman, Vivika A. Foks, Džad Hirš, Brent Spajner, Šarlot Gejnsburg, Džesi Ašer i Sila Vord. Vil Smit se neće pojaviti u ovom nastavku.

Imali smo dvadeset godina da se spremimo, a pogledajte da li smo spremni… (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Independence Day: Resurgence / Dan nezavisnosti: Nova pretnja. Dužina trajanja filma: 121 minut. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: naučna-fantastika. Uloge: Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Jeff Goldblum, Vivica A. Fox, Bill Pullman. Reditelj: Roland Emmerich.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.