Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Nindža kornjače – Izvan senke
Nindža kornjače - Izvan senke

U bioskopima: Nindža kornjače – Izvan senke

U sredu, 8. juna od 19.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC premijerno će biti prikazan film „Nindža kornjače – Izvan senke“.

Dobro znani Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo vraćaju se u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O’Nil, Verna Fenvika i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa.

Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom i dva glupava pomoćnika, Bibopom i Rokstedijem, da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom.

Dok se Nindža kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom…

U bioskopima od 9. juna. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Nindža kornjače – Izvan senke. Dužina trajanja filma: 112 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: akcija, SF. Uloge: Stephen Amell, Megan Fox, Alessandra Ambrosio, Alan Ritchson. Reditelj: Dave Green.

Jedan komentar

  1. Živele Nindža kornjače, Cowabunga!