Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ Claes na splavu Pristan

DJ Claes na splavu Pristan

Ove subote, 23. jula, na splavu Pristan, novom mestu u Beogradu, pravi spektakl elektronske muzike: dolazi DJ Claes, veteran evropske muzičke scene.

Nastup je rezervisan za deo programa pod nazivom „Izlazak“ koji traje od 22.00 do izlaska sunca koje je najlepše na keju kod „25. maja“ gde je Pristan i lociran.

Novo mesto u gradu je splav Pristan koji je za veoma kratko vreme okupio najveći deo elektronske scene serijom matinea pod nazivom „Zalazak“ koji traju od utorka do nedelje, od 16.00 do kraja zalasaka sunca.

Brojni Beograđani, kao i gosti Beograda, prepoznali su Pristan kao novu DJ luku i velika posećenost govori u prilog tome. Programski deo je u najvećoj meri orijentisan na elektronsku muziku kod dnevni program „Zalazak“, vikend noćni program „Izlazak“ i posebnu ediciju „Pristanak“ koja je rezevisana za četvrtak od 22.00.

Na splavu „Pristan“ očekuje se pravi muzički spektakl uz High class DJ Claes kako ga prijatelji zovu, jer je sve ono što svaki DJ želi da bude. Sa karijerom dužom od trideset godina DJ Claes je definitivno veteran norveške DJ scene i neko ko je standarde u DJ kulturi u Oslu stvarao i promovisao još od sredine 80-tih. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.