Naslovna » Izlasci » Muzika » KC Grad: Besplatna žurka Afrodisia, drugo izdanje

KC Grad: Besplatna žurka Afrodisia, drugo izdanje

Posle prve januarske Afrodizije (Afrodisia), noći “crnog zvuka”, na redu je letnja varijanta, u subotu 30. jula od 19 časova, u bašti Kulturnog centra Grad.

Uz pomoć glavnog izvođača, di džeja Bass Maze-a iz Perua, i njegovog specijalnog gosta Igora Zarića, prisutni će moći da plešu i uživaju u ritmovima koji slave život u prošlim dekadama na različitim krajevima sveta. Biće tu klasika američkog fanka i soula 60-ih i 70-ih, karipskog rege zvuka, nigerijskog afro-bita, etiopskog afro-fanka i afro-džeza, nu soul fanka, sint-pop-indi densa, tehno hausa…Za dž

David Wachtel (Bass Maze) poslednjih 15 godina provodi putujući po svetu i nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima u Barseloni, Čikagu, Njujorku, Tel Avivu, Abu Dabiju, Limi… Osnivač je i producent “The Funky Monkey” i “BITE ME! Sessions” žurki u Limi, 2010. i 2012. godine, a sada, u saradnji sa Kulturnim centrom Grad, donosi svoj fanki stil za uzbudljive parti Afrodisia noći u Beogradu.

Dobar prijatelj Bass Maze-a, Igor Zorić (Bruce Le Blonde), pridružiće mu se ovoga puta. Igor je rođen u Srbiji, a već 12 godina nastupa u ekskluzivnim prostorima u Londonu, Los Anđelesu, Dubaiju, Beogradu… Veoma je tražen na partijima povodom i posle specijalnih događaja najvećih imena svetske scene kao što su Madona, Rolingstonsi, Salma Hajek, Skarlet Johanson… Igor je di džej koji ima majstorsko uho za vrhunski kvalitet muzike i tačno zna kako da prisutne uvede u ritam.

Podsećamo da se Kulturni centar Grad nalazi na adresi Braće Krsmanović 4.

Ulaz je besplatan, a Afrodisia II traje do 2 časa posle ponoći.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković