Naslovna » Arhive po tagovima: žurka

Arhive po tagovima: žurka

Paco Osuna 30. septembra u Barutani

Na samom početku jeseni, još jedna žurka na otvorenom u Barutani – u petak 30. septembra od 23 časa u Donjem gradu na Kalemegdanu nastupa čuveni predstavnik španske techno scene Paco Osuna.

Pročitaj više »

Talamasca u Barutani 30. jula

Talamasca u Barutani do jutra

Talamaska žurka u subotu 30. jula u Barutani, koju vodi lično DJ Talamasca iz Pariza uz gostovanje domaćih di džejeva, događaj je prve vrste za ljubitelje psihodeličnog trans zvuka.

Pročitaj više »

Dobrodošli na Double Trouble!

Party ludilo po kojoj je sada već čuvena predratna vila na Dedinju poznata se nastavlja, a ovog puta očekuje nas Double Trouble – pravi spektakl koji će trajati čak dva dana i to 15. i 16. aprila.

Pročitaj više »

Barutana: Ital, Ultravoice i Kišobran

Ital

Odlična trens žurka očekuje posetioce kluba Barutana ovog petka, 18. jula, kada će za DJ pultom nastupiti DJ-evi i producenti Ital i Ultravoice! Dan kasnije – u subotu, 19. jula, beogradski party kolektiv Kišobran predstaviće melodični DJ set, koji vešto kombinuje elektro-pop i rok motive.

Pročitaj više »

Humanitarna Hawaii žurka

U subotu, 16. jula od 21.00, u kafiću „Lago“ na Adi Ciganliji, biće održana humanitarna Hawaii žurka u organizaciji Rotarakt kluba Beograd. Sredstva prikupljena na žurci od prodaje liciderskih srca i cvetnih venaca (Hawaiian lei), namenjena su Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), u okviru akcije „Ljubav leči sve – veliko srce malom srcu da traje“. Kao uvod …

Pročitaj više »