Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Retro techno No. 3 u Barutani

Retro techno No. 3 u Barutani

Ovog petka, 29. jula, spremite se za povratak u zlatno doba techno muzike i srodnim žanrovima, jer u Barutanu stiže retro techno ekipa i donosi treće izdanje serijala „Prašnjavih ploča party“!

Posle velikog broja uspešno organizovanih retro techno žurki, ali i jednogodišnje pauze u organizaciji serijala, prepoznata je želja klabera za vinilima, gramofonima, starim dobrim tehnom i energijom.

Barutana je idealno mesto za ovakav događaj. Rejveri će ovog petka moći da se zabavljaju na najlepšoj letnjoj pozornici, uz stari dobri techno. Za atmosferu će se pobrinuti legenda domaće DJ scene Gordan Paunović i sve aktivniji Mark Wee, kao i predstavnici mlađe generacije DJ-eva, ali sa zavidnim i veoma uspešnim stažom na sceni, Alexandar Ivković i Luka Concrete, koji će nastupiti u okviru b2b seta.

Svi vlasnici prašnjavih ploča imaće priliku da svoje vinile menjanju među sobom, tako da apelujemo na sve ljubitelje pucketavih vinila da ponesu bisere svojih kolekcija sa sobom u Barutanu ovog petka.

Najbolja stvar je to što je ulaz na party besplatan do ponoći, a posle toga će cena karte iznositi 500 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.