Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Bizzare Bazzare 12. avgusta

Barutana: Bizzare Bazzare 12. avgusta

U petak, 12. avgusta od 19.00, u Barutani će biti organizovan Bizzare Bazzare, letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice.

Rashladite se u urbanom ćošku Kalemegdana u kom vas očekuje 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave. Publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund didžejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Firend of Frineds.Za dž

Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare koncept.

U pitanju je umetnički kutak koji spaja dizajn, modu i umetnost i obavezna destinacija za one koji žele da budu smeli i drugačiji i one koji traže retke i originalne predmete, unikatan nakit i aksesoare. Biće organizovana i izložba fotografija Marka Milanovića i modne dizajenrke Sonje Jocić, a specijalni kuriozitet biće modna revija modela sestara Đorđević iz kreacijske kuće „Naca.tacka“.

Osim u odličnoj muzici i konceptu Bizzare Bazzare – posetioci će moći da uživaju u pravoj dnevnoj žurci uz osvežavajuće letnje koktele našeg koktel majstora. Ulaz je slobodan a događaj je pet friendly. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.