Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Donji veš: Da li vas zanimaju jesenji modni trendovi?

Donji veš: Da li vas zanimaju jesenji modni trendovi?

Udoban dnevni donji veš za svakodnevno ugađanje, čipkasta romantika, elegancija i minimalizam u žakardu, prefinjenost veza i trunčica prozirnosti.

Kolekcija Lisca Fashion za jesen i zimu 2016. spaja sve to u širokom rasponu različitih modela donjeg veša, među kojima će svaka žena sigurno pronaći onaj pravi za sebe – za svaku priliku i svako raspoloženje. A može im dodati i elegantne modele za spavanje.

Ženstvenost, elegancija i udobnost kako za poslovnu svakodnevnicu, opušteno popodne tako i za posebne večernje prilike u kolekciji su spojeni sa udobnim, najomiljenijim krojevima, kojima su dodate neke novosti, kao na primer grudnjak koji se može nositi na šest načina.

Donji veš: jesenji modni trendovi

Neke serije će oduševljavati izuzetno tankim čipkastim završecima bez elastika, koji pod odećom deluju nevidljivo ili trendi grudnjacima čije su korpice izrađene iz jednog komada i stoga idealan izbor za naglašavanje oblina pod pripijenom odećom.

Lisca će jesen i zimu 2016. obojiti u boju sivog opala sa printom ruža, u raskošnu zelenu i boju jagoda, u elegantnu biserno roza ili sivo-zelenu, u svestrano nosivu puder roza ili smelu boju crvenog ruža za nezaboravne praznike.

A omiljene, već poznate serije donjeg veša biti dostupne u večno beloj, crnoj ili boji kože – u različitim veličinama i za još raznolikije ukuse modernih žena. ∗ Dunja Style ∗

Donji veš: jesenji modni trendovi

Uređuje: Dunja Style

diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com