Naslovna » Izlasci » Muzika » Nakadia za DJ pultom u Barutani 26. avgusta

Nakadia za DJ pultom u Barutani 26. avgusta

Tajlandska lepotica Nakadia, Lea Dobričić, Ilija Đoković i Nick Lawyer u petak 26. avgusta nastupaju u Barutani.

Samo sedam dana pre Apgrade Weekend-a beogradska publika ima priliku da, od 23 časa, pozdravi najatraktivniju damu u svetu globalnog DJ-inga, i čuvena DJ imena domaće scene, koja ne treba posebno predstavljati.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 dinara, a već od utorka, 23. avgusta, cena će biti nešto viša.

Nakadia, od modelinga do prestižnih klubova

Muzički put lepe Nakadie počinje na rodnom Tajlandu. Zemlja u kojoj je rođena nije joj pružila dovoljno mogućnosti za karijeru u muzici, oblasti kojom je oduvek želela da se bavi. Prvi posao je bio modeling – ovaj poziv omogućio joj je da proputuje svet i zaljubi se upravo u elektronsku muziku, koja je doživljavala svoj procvat. Postalo joj je jasno da želi da bude DJ, kupila je plejere i krenula da vežba.

Eksperimentišući sa žanrovima u samom početku, Nakadia je otkrila da su joj afinteti minimal, deep house i tech house. Seli se u Berlin 2011. godine i tu stvari postaju zanimljivije – oprobava se u produkciji i ubrzo stiže singl “Check & Run”, koji postaje pravi klupski hit u 2013. godini. “Check & Run” provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi!

Danas, Nakadia je jedna od vodećih umetnica na svetskoj elektronskoj sceni, sa preko 1000 nastupa u 60 zemalja, i prebukiranim rasporedom mesecima unapred. Nastupila je u mnogim legendarnim klubovima širom sveta, kao što su Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai…

Ukratko, ljubitelji ove vrste zvuka žurku u Barutani, na jednoj od najlepših beogradskih scena, ne bi trebalo da propuste.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković